11/03/2016: “IN/VISIBILIDADES” PUNK I FEMINISME

Divendres 11 de març a les 18h, dins les sisenes jornades feministes autònomes Se va a armar la gorda, el col·lectiu Anarres organitza al CSOA Transformadors una sèrie d’activitats per a dones, lesbianes i trans. Xerrada-debat, taller, cafeta i exposició de fotografies.

Recordeu que aquestes activitats van dirigides exclusivament a dones, lesbianes i trans. Demanem respecte a la voluntat de generar un espai de treball i confiança no-mixte. Els dies següents tota persona interessada podrà visitar l’exposició fotogràfica.

Amb aquesta activitat busquem un espai on vincular el FEMINISME i el PUNK. Durant la primera part realitzarem una xerrada-debat-taller on debatrem a partir de les nostres experiències sobre els diversos punts que els relacionen. Tancarem aquest apartat amb la possibilitat de traslladar les idees sorgides del taller a un fanzine. Facilitarem els materials per a fer collages o dissenys de portades feministes punk! Per acabar la vetllada, kafeta amb menjar vegà i la millor banda sonora feminista punk!

A partir d’aquest dia i durant les següents setmanes de març, també es podrà veure l’exposició fotogràfica “IN/VISIBILIDADES PUNK”. Una sèrie de fotos que per una banda mostren l’ocupació feminista més pública d’aquesta escena, i per l’altra ens introdueixen a les tasques ocultes, invisibles i invisibilitzades que la mantenen viva.

 

feministapunk

Anuncis